Diensten

Wij plaatsen talent in diverse branches. Onze recruiters werven binnen heel Europa. Is er een wederzijdse klik tussen talent en werkgever? Dan zorgen wij voor de transitie.

Ons talent
Wij denken mee over de groei en verschuivingen in de arbeidsmarkt. Wij kijken niet alleen naar wie jij bent. Maar ook tot wie jij kunt uitgroeien. We weten wat er speelt bij de toekomstige werkgever. We enthousiasmeren de kandidaat voor de vacature waarvoor we werven. En zorgen daarin voor de juiste match. Doordat we binnen heel Europa werven, kunnen we snel en flexibel schakelen. Recruitment kent bij ons geen grenzen. Spreekt de professional de taal niet? Geen probleem! Wij zorgen voor een taalcursus op A2 of B1 niveau. Want ook daarmee ontwikkelt en groeit talent zich. En krijgen loopbaanplannen meer mogelijkheden. 

Onze branches
Onze recruiters werven voor diverse branches. Talent hebben we al geplaatst in zorg en welzijn, slagersbedrijven en in de bouwsector. Voeg jij als opdrachtgever daar graag nog een branche aan toe? Dan grijpen wij deze uitdaging met beide handen aan.

Ons internationale netwerk
Het netwerk van European Human Capital Agency is groot. Dit leidt snel tot succesvolle matches tussen opdrachtgevers en kandidaten. We gaan een langdurige relatie met elkaar aan. Daarin streven we altijd naar een win-win situatie.

Partner worden?

Wij gaan graag nieuwe partnerships aan. Ben jij als opdrachtgever op zoek naar een professional? Of zet jij als professional jouw talent graag in bij een nieuwe werkgever? Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte match. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

Wij maken graag kennis met jou! Wil je ons beter leren kennen en weten wat we voor je kunnen betekenen? Bel ons op 06 – 82 728 331 of mail naar info@ehca.eu.