Over ons

De arbeidsmarkt is continu in beweging. Wij ook. We helpen bedrijven verder te groeien door hen te voorzien van het talent dat daarvoor nodig is. Professionals laten we groeien in hun carrière. Aan loopbaanplannen zitten bij ons letterlijk geen grenzen. Talent van hoge kwaliteit vinden wij binnen heel Europa. Is het nodig voor een baan te migreren naar een ander land? Wij ondersteunen en begeleiden bij elke stap. Wij geloven in de kracht van onze kandidaten en medewerkers. Zij zijn de motoren van elk bedrijf.   

Onze missie

Gaten binnen de arbeidsmarkt? Wij dichten ze met professionals van hoge kwaliteit. Onze recruiters zijn dé matchmaker tussen internationaal talent en bedrijven. Wij matchen vanuit Amsterdam, binnen heel Europa. Met een kwalitatieve en menselijke benadering. Dat doen we intercultureel, met gelijkheid en inclusie. Want etniciteit kent bij ons geen grenzen. Wij leveren talent voor een arbeidsmarkt waarin iedereen optimaal en op eigen wijze kan deelnemen.

Onze visie

Onze ambities zijn groot. We streven naar matchmaking tussen professionals en bedrijven op wereldwijd niveau. De professionals staan daarbij centraal. Op het gebied van recruitment ontlasten we werkgevers uit verschillende branches. We leveren daarbij talent op maat. Met diversiteit in culturen en achtergrond. Iedereen heeft gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Ongeacht leeftijd, etniciteit of welk kenmerk dan ook.

Diensten

Wij plaatsen talent in diverse branches. Onze recruiters werven binnen heel Europa. Is er een wederzijdse klik tussen talent en werkgever? Dan zorgen wij voor de transitie.

Ons talent
Wij denken mee over de groei en verschuivingen in de arbeidsmarkt. Wij kijken niet alleen naar wie jij bent. Maar ook tot wie jij kunt uitgroeien. We weten wat er speelt bij de toekomstige werkgever. We enthousiasmeren de kandidaat voor de vacature waarvoor we werven. En zorgen daarin voor de juiste match. Doordat we binnen heel Europa werven, kunnen we snel en flexibel schakelen. Recruitment kent bij ons geen grenzen. Spreekt de professional de taal niet? Geen probleem! Wij zorgen voor een taalcursus op A2 of B1 niveau. Want ook daarmee ontwikkelt en groeit talent zich. En krijgen loopbaanplannen meer mogelijkheden. 

Onze branches
Onze recruiters werven voor diverse branches. Talent hebben we al geplaatst in zorg en welzijn, slagersbedrijven en in de bouwsector. Voeg jij als opdrachtgever daar graag nog een branche aan toe? Dan grijpen wij deze uitdaging met beide handen aan.

Ons internationale netwerk
Het netwerk van European Human Capital Agency is groot. Dit leidt snel tot succesvolle matches tussen opdrachtgevers en kandidaten. We gaan een langdurige relatie met elkaar aan. Daarin streven we altijd naar een win-win situatie.

Partner worden?

Wij gaan graag nieuwe partnerships aan. Ben jij als opdrachtgever op zoek naar een professional? Of zet jij als professional jouw talent graag in bij een nieuwe werkgever? Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte match. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

Wij maken graag kennis met jou! Wil je ons beter leren kennen en weten wat we voor je kunnen betekenen? Bel ons op 06 – 82 728 331 of mail naar info@ehca.eu.